Rij- en hoekwoningen | Type A

6 Rij- en 4 hoekwoningen

De nieuwe woningen in De Beljaart worden gebouwd in een moderne stijl met jaren ’30 elementen, zorgvuldige detaillering van rijke elementen als erkers, siermetselwerk en dakoverstekken. De daklijnen liggen afwisselend parallel aan en haaks op de weg. Deze variatie geeft alle woningen een eigen “gezicht”. De aangeboden woningtypes kennen diverse varianten, zodat u zelf uw ideale woning kunt samenstellen.

Plandeel C kent 6 rij- en 4 hoekwoningen, gelegen aan de Veenmos en Sleutelbloem. Deze woningen zijn zeer ruim van opzet en bovendien afgewerkt met een luxe en complete keuken en sanitair van Villeroy en Boch. Aan de achterzijde is de tuin bereikbaar via dubbele tuindeuren. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafelcombinatie en toiletcombinatie. De hoekwoningen worden voorzien van een aanpandige gemetselde berging en de rijwoningen krijgen een houten berging in de achtertuin.

Uiteraard zijn er vele opties denkbaar om de woning volledig af te stemmen op uw individuele woonwensen, zoals het uitbreiden van de begane grond of het plaatsen van een dakkapel. Kortom, veel keuzemogelijkheid!

Kavelkaart Deelplan C

Interesse?

Neem contact met ons op

Interesse?

Verkoopinformatie

vandewater-logo
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
Tel: 013-5952952
tilburg@vandewatergroep.nl

kanters-logo
Monseigneur Poelsstraat 9
5103 BD Dongen
Tel: 0162-315551
info@kanters.net

Een ontwikkeling van

moeskops-logo

Disclaimer | © powered by WEBFLAT